Pre Launch kaosNaKal

Hallo sedulur kabeh, priye kabare? mudah-mudahn podo kuwarasan kabeh. Akhir-akhir iki udan mencapai puncak, malah dibarengi angin puting beliung nang daerah Tratebang Wonokerto, omah-omah podo mabur, gendenge menculat, pagere podo kawur kabeh….melu priatin ndelok kahanan musim rendeng sing durung ono tondo-tondo meh rampung.

Kabare meneh puncak panas srengenge jare terjadi nang akhir bulan Januari iki, ati-ati kabeh sedulur ho…. sing penting solate bae dikencengi karo ndongo sing akeh, kabeh mau asale memang kekarepan sing Kuasa.

Malah aku moco Radar ono berita yang miris, seorang guru SD memperkosa pona’ane dewe, ya owoh….pak kiamat co’e. Wong ko wis do ora mikir nganggo utek, padahal memperkosa kuwi kan pena’e sedelo sih….ora ngasik limang menit kan? tapi dosone gedine ora umum sedulur, keluargane do wirang, korban masa depane suram, wis ndewe ojo ngasih termasuk kalebu wong-wong sing gelap mata gelap hati.

Durung meneh ndelok berita senia maut….rasane nggregel nemen atiku, kuwi akibate wong seneng mendem, mutao, ngganja lan liya-liyane, sing ora melu2 malah di “hentikan nyawane” karena flai…pena’en sampe klalen sakkabeyane.

Sedulur kabeh, insya Allah aku ape memproduksi kaos gaul lhem, semua berisi gambar lan kata2, ono sing lucu, ono sing wagu, ono sing narsis, ono sing nyemengit lan liya-liyane. Mengko enteni yo lhem….tak kabari meneh lewat fesbuk, lewat twitter lan lewat blog gratisan kiye….

mari mulai dengan niat : dimana ada kemauan disitu ada jalan

Bismillahirrahmaanirrahim…..dongakke yo lhem

Iklan

About gerai kaosNaKal

produksi kaos limited edition

Posted on 26 Januari 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Komentar.

  1. Abimanyu soeroto

    Lampirke contoh barange a lhem?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: